Loading...

Temperaturlogging

Automatisk avlesing av temperaturer via små trådløse sensorer som er superenkle å montere. Sensorene sender data ved gitte intervaller.

Sikker lagring

Data blir lagret sikkert i skyen, og er dermed tilgjengelig på hvilken som helst enhet med internett. Glem utydelige håndskrevne skjema og lister.

Varsling

Få varsling på tekstmelding dersom noe er galt. Systemet forhindrer ubehagelige overraskelser, kasting av verdifulle råvarer og unødige utlegg.

Lett å installere

Pakken kommer ferdig konfigurert, og hver sensor har sin spesifikke ID. Montér sensorene, gi dem beskrivende navn og ønskede innstillinger på 1, 2 & 3.

Aktiv kun når nødvendig

Man kan enkelt sette om sensorene skal være aktive eller ikke, og opprette grupper for dette. Nyttig for eksempel i buffet-disker.

Rapporter

Utfyllende rapporter som er lett tilgjengelig til enhver tid. Alle rapporter kan lastes ned både som Excel og Pdf. I tillegg har man live status i dashboard.

Nå er det kommet et system som jobber på lag med Maten, Kokkene, Eier, og ikke minst Mattilsynet. Dette er det smarteste som er kommet siden ostehøvelen.
Cato Wara Pedersen - Bon Lio
Smartie har spart meg for utrolig mye tid og penger. Et veldig bra system jeg absolutt vil anbefale andre å bruke!
Kevin Skog - Mix

* Vi kommer ikke til å sende spam

Priser


Våre sensorer gir deg en økonomisk, fornuftig og brukervennlig løsning for temperaturlogging og avviksvarsling.

Hva er behovet ditt og hvor mye koster det å få kontroll?

Driver du serveringssted, kiosk, innen dagligvare eller noe annet som har lovpålagt temperaturlogging? Da er det økonomiske tapet og merarbeidet som følger med når en kjøl eller frys ikke fungerer som forventet alltid like irriterende og ubehagelig.

Produkt Pris
Gateway 2685,-
Range extender 1245,-
Temperatursensor med sonde 660,-
Månedspris SENSE 349,-
Månedspris pr. sensor 59,-

Et vanlig oppsett består av en investering i hardware på én Gateway til 2685,- og f.eks 4 sensorer á 660,-, tilsammen 5325,-. Da vil månedsprisen for loggføring og sikker lagring av data være 585,- (349,- + 4x59,-).